televiziunea a salvat filmele. internetul va salva afacerile tinere

matt drudge

administrare site-uri

descoperă cum te putem ajuta să-ți gestionezi conținutul online

pasiune / eficiență / accesibilitate

De ce un serviciu eficient de administrare este important?

Administrarea unui site nu include doar mentenanța acestuia din punct de vedere tehnic, ci și asigurarea de nou conținut într-o manieră constantă și profesională.

La fel ca și un birou sau un magazin fizic, un site va avea efectul dorit asupra vizitatorilor doar în măsura în care ei vor reuși, mereu, să descopere noutăți și să observe schimbări: noi produse, noi articole, noi promoții.

Asta, desigur, în măsura în care totul funcționează corect. Mentenanța site-ului este un proces foarte important, despre care poți afla detalii AICI. Administrarea site-ului este un proces mai cuprinzător care, pe lângă mentenanță, cuprinde și intervenții asupra conținutului, adică adăugarea de noi articole, imagini, produse, promoții etc.

Într-o afacere fizică, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Aceeași regulă se aplică și în mediul online. Este recomandabil ca administrarea conținutului unui site să se facă urmând o strategie de dezvoltare și un planificator de content, adică un plan care detaliază tipul și cantitatea de nou conținut, frecvența cu care acesta apare pe site și chiar zilele în care acesta devine disponibil vizitatorilor (de exemplu: un nou articol pe blog la fiecare două zile – sau – lunar, pe data de 5, apare noua colecție de produse a magazinului).

Soluții complete

De ce să lucrezi cu noi?

Pentru că te putem ajuta să ai un site “viu”, care oferă vizitatorilor conținut nou. Așa cum am spus, vizitatorii revin mai des pe acele site-uri pe care găsesc noutăți. Mai mult, motoarele de căutare favorizează și ele aceste site-uri.

De asemenea, te putem ajuta să ai o strategie eficientă în ceea ce privește noul conținut. Vom stabili împreună frecvența cu care acesta trebuie să apară, precum și zilele în care devine disponibil vizitatorilor site-ului.

Nu în ultimul rând, pentru că te putem ajuta să previi breșele de securitate. Pachetele noastre de administrare web includ și servicii de mentenanță, astfel încât site-ul tău să fie mereu sigur, rapid și ușor de folosit.

Suntem alături de tine pe drumul către succes!

Pregătiți pentru orice provocare

În plus, lucrăm după un proces foarte riguros și oferim o gamă largă de servicii:

  1. Planificarea tipului de conținut și a frecvenței lui
  2. Optimizarea conținutului pentru site-ul tău
  3. Încărcarea conținutului pe site, conform planificării
  4. Raportarea periodică a rezultatelor
  5. Propunerea de soluții pentru optimizarea procesului și creșterea impactului asupra vizitatorilor site-ului
Layer
Layer

Ai nevoie de servicii de administrare web dacă:

1.

Un site care propune constant conținut nou este un site pe care vizitatorii revin cu plăcere și pe care motoarele de căutare îl favorizează, afișându-l mai sus în rezultate. Aceste aspecte îți pot influența în mod hotărâtor afacerea.

2.

Serviciile noastre de administrare includ și operațiunile de securitate și mentenanță: ne vom asigura că site-ul tău este sigur, în pas cu tehnologia și optimizat pentru o experiență online cât mai plăcută.

3.

Există o mulțime de aspecte ale afacerii tale pe care nimeni în afară de tine nu le poate gestiona. Este de preferat să-ți ocupi timpul cu ele, astfel încât întreaga ta energie să fie catalizată către dezvoltarea activității. De administrarea site-ului tău ne putem ocupa noi.

Un abonament de administrare nu costă mult. Contactează-ne, povestește-ne despre proiectul tău, și vom găsi împreună cea mai bună modalitate de a colabora. Ne dorim să fim alături de tine și să participăm la succesul afacerii tale.

Toate serviciile prestate de noi beneficiază de garanție.

SOLICITĂ O OFERTĂ !