internetul tratează cenzura ca pe un virus și o ocolește

john perry barlow

alte servicii

descoperă cum te putem ajuta să ai un site performant

pasiune / eficiență / accesibilitate

Redactare de conținut,
securitate și mentenanță,
administrare site

Îți punem la dispoziție toate serviciile de care ai nevoie pentru întreținerea unui site de succes.

Conținutul de calitate este ceea ce diferențiază site-ul tău de celelalte site-uri, scoțându-l în evidență. Prin intermediul lui, site-ul transmite vizitatorilor și clienților mesajele corecte, determinându-i să ia decizia de cumpărare sau fidelizându-i. Toate celelalte elemente ale unui site (fie că vorbim despre design, despre imagini sau despre clipuri video) sunt secundare și sunt menite să sublinieze ideile exprimate de conținut.

Securitatea unui site este, și ea, extrem de importantă. O dată atacate și infectate cu  scripturi malițioase, site-urile se confruntă cu o serie de efecte nedorite: scăderea traficului sau a poziției în motoarele de căutare (pentru că Google, spre exemplu, penalizează site-urile infectate), blocarea site-ului pe anumite calculatoare (care le detectează ca fiind purtătoare de viruși/malware), pierderea încrederii clienților în afacerea ta (și, deci, scăderea vânzărilor), consumul excesiv de resurse pe server, blocarea adreselor de e-mail pe care le folosești (și care vor fi catalogate drept adrese aparținând unui domeniu Spam sau chiar furtul datelor personale ale clienților.

Administrarea site-ului este un proces mai cuprinzător care, pe lângă mentenanță, cuprinde și intervenții asupra conținutului, adică adăugarea de noi articole, imagini, produse, promoții etc.

DESCOPERĂ CUM TE PUTEM AJUTA SĂ AI UN SITE DE CALITATE

Redactare de conținut

DESCOPERĂ CUM TE PUTEM AJUTA SĂ AI UN SITE SIGUR

Securitate și mentenanță

DESCOPERĂ CUM TE PUTEM AJUTA SĂ-ȚI GESTIONEZI CONȚINUTUL ONLINE

Administrare site

Contactează-ne, povestește-ne despre proiectul tău, și vom găsi împreună cea mai bună modalitate de a colabora. Ne dorim să fim alături de tine și să participăm la succesul afacerii tale.

SOLICITĂ O OFERTĂ !