toate relațiile de succes sunt construite pe înțelegere și respect

mona sutphen

despre noi

descoperă ce înseamnă fluidity web & pr

pasiune / eficiență / accesibilitate

Fluidity Web & PR

Boutique de creație web
și comunicare online.

Suntem o echipă creativă, experimentată, serioasă, comunicativă și, cel mai important, pasionată de Internet. Secolul 21 nu poate fi gândit altfel decât în legătură cu incredibila putere de conexiune, cu accesul facil la informație, cu produse sau servicii care se află la un click distanță, cu inovația continuă, cu toate aceste avantaje (și multe altele) pe care Internetul le aduce și le dezvoltă permanent.

Fluidity Web & PR a apărut din dorința de a participa la dezvoltarea continuă a acestui fenomen, propunându-ne să livrăm clienților noștri  soluții moderne, eficiente și cu un design atractiv, soluții care să își poată atinge scopul: acela de a se concretiza într-o prezență online de succes.

Internetul este un mediu complex și extrem de concurențial. De aceea, în încercarea noastră de a oferi servicii de înaltă ținută am înțeles că în cadrul echipei noastre nu este suficient să avem doar specialiști în programare. Așadar, am atras în echipa Fluidity și specialiști în grafică, în marketing online și în comunicare, totul pentru a ne asigura că putem livra ceea ce clientul se așteaptă: rezultate.

Principalul nostru deziderat este acela de a fi alături de tine în drumul tău către succes în mediul online.

Misiunea Fluidity Web & PR este aceea de a livra clienților noștri servicii de înaltă ținută la prețuri accesibile.

Viziunea Fluidity Web & PR se întreaptă către un viitor al accesibilității, mobilității și rapidității, un viitor în care Internetul lucrează în sprijinul micilor antreprenori și al clienților lor. Bunurile și serviciile vor fi oferite prin intermediul unor platforme online atent construite, cu accent pe ergonomie, design și viteză.

Scopul nostru: să evoluăm asigurând dezvoltarea proiectelor pe care clienții noștri le au.

Image

Experiență și profesionalism

Portofoliul nostru vorbește de la sine
Echipa noastră este alcătuită din persoane cu o vastă experiență în dezvoltarea de soluții web eficiente și funcționale. Fie că este vorba de realizarea unui nou site sau de implementarea unei campanii de promovare, suntem aici să performăm.
Image

Costuri reduse

Un serviciu de calitate nu trebuie să fie un serviciu scump
În mentalul colectiv există adânc întipărită ideea conform căreia între calitate și prețuri ridicate trebuie pus semnul egal. Noi însă, la Fluidity, încercăm să oferim cele mai bune servicii la cele mai mici prețuri.
Image

Garanția calității

Vă asigurăm de calitatea serviciilor livrate
Nu cerem potențialilor noștri clienți să ne creadă pe cuvânt atunci când spunem că livrăm servicii de înaltă ținută: am dezvoltat o amplă politică de garantare a serviciilor, care se extinde până la 5 ani.
Image

Asistență 24/7

Serviciul nostru de suport clienți este mereu deschis
Un site își poate atinge scopul doar atâta vreme cât este accesibil și lipsit de erori. Din acest motiv, echipa noastră încearcă mereu să răspundă rapid oricăror solicitări și să rezolve problemele în cel mai scurt timp.

Suntem alături de tine pe drumul către succes!

În plus, oferim și o serie de alte avantaje:

Fluidity Web & PR este o agenție full service. În cele mai multe cazuri, clienții care doresc realizarea unui site, au nevoie și de servicii conexe. De aceea, pe lângă realizarea site-ului îți punem la dispoziție și servicii de optimizare SEO, de promovare (prin intermediul rețelelor sociale sau a gigantului Google), de mentenanță sau administrare etc. Mai mult, te putem ajuta cu achiziționarea domeniului sau cu servicii de hosting.

Folosim doar tehnologie de ultimă generație. Indiferent de soluția pe care o vom alege pentru realizarea proiectului tău, ea va fi una de actualitate, garantată să funcționeze în parametrii optimi cel puțin 3 ani.

Îți oferim soluții de hosting de înaltă performanță. Serverele pe care un site este găzduit sunt extrem de importante. Calitatea lor influențează viteza, securitatea și, finalmente, scorul SEO. De aceea folosim doar servicii de hosting de înaltă ținută, pe servere SSD, de până la 3 ori mai rapide decât cele clasice.

Layer
Layer

Cele 9 valori în care credem:

1.

Ne propunem să livrăm servicii care aduc un plus de valoare proiectelor pe care clienții noștri le au, respectând toate standardele de calitate din domeniul în care activăm.

2.

Oferim soluții care pun accent pe accesibilitate, pe ușurința utilizării și pe ergonomie, construind site-uri ușor de folosit și de administrat.

3.

Știm că Internetul este un mediu al vitezei și că, atunci când vrei să ai utilizatori mulțumiți, fiecare secundă este importantă.

4.

Atât în cadrul agenției, cât și în relație cu clientul, o colaborare funcțională este primul (și cel mai important) pas către un proiect reușit.

5.

Nu îți promitem că-ți putem construi un nou Google, eBay ori Amazon. Sau că va fi gata ieri. Ne asumăm doar proiecte și termene pe care le putem onora.

6.

Un site trebuie să fie în primul rând funcțional. În al doilea rând însă, trebuie să fie atractiv. Încercăm, de fiecare dată, să construim proiecte care respectă ambele cerințe.

7.

Este ok să te răzgândești. Chiar și în timpul proiectului. Nu este nici o problemă: suntem convinși că vom găsi soluții pentru schimbările care apar.

8.

Propunem soluții armonizate între ele și care sunt consistente cu viziunea de dezvoltare pe care clientul o are pentru proiect, astfel încât să asigurăm coerența comunicării cu piața.

9.

Serviciile de calitate nu trebuie să coste mult și nu trebuie să consume multe resurse pe server ori să necesite bugete de producție mari.

Contactează-ne, povestește-ne despre proiectul tău, și vom găsi împreună cea mai bună modalitate de a colabora. Ne dorim să fim alături de tine și să participăm la succesul afacerii tale.

SOLICITĂ O OFERTĂ !