iubește-i pe toți, ai încredere în puțini, nu fă rău nimănui

william shakespeare

garanție

descoperă cum te asigurăm de calitatea serviciilor prestate

pasiune / eficiență / accesibilitate

Site-uri

Dacă alegi să lucrezi cu noi în zona de dezvoltare și design web îți garantăm calitatea serviciilor prestate, precum și faptul că vom lucra cu seriozitate și profesionalism, respectând termenele convenite.

Layer
Layer
 1. Garanție de bună execuție. Îți garantăm contractual că serviciile noastre vor respecta întocmai clauzele convenite și că site-ul pe care ți-l vom preda, la final, este unul modern, fiabil, în acord cu bunele practici din zona dezvoltării și designului web.
 2. Garanția restituirii avansului. În cazul în care nu te mulțumește varianta demonstrativă pe care ți-o vom propune ca soluție pentru site-ul pe care îl dorești, îți înapoiem integral avansul achitat.
 3. Garanție de funcționare, valabilă 36 de luni . Îți garantăm că site-ul pe care îl vom livra va putea fi folosit la parametri optimi cel puțin 3 ani, indiferent de rapiditatea cu care evoluează tehnologia.
 4. Garanție de performanță, valabilă 36 de luni . Îți garantăm că site-ul pe care îl vom livra va funcționa rapid, fără întârziere la încărcarea paginilor și fără să consume inutil resurse pe server.
 5. Garanție de securitate, valabilă 60 de luni . Îți garantăm că site-ul pe care îl vom livra va rămâne o soluție sigură pentru cel puțin 5 ani, indiferent de ritmul în care tehnologia avansează.
 6. Garanție SEO. Indiferent dacă vei alege să ne contractezi și pentru o campanie de optimizare SEO sau nu, îți garantăm că toate site-urile pe care le livrăm respectă bunele practici în domeniu.
 7. Garanție de asistență, valabilă 6 luni . Chiar dacă alegi să nu ne contractezi și pentru soluții de mentenanță, îți garantăm că vom rezolva, gratuit, toate erorile care pot apărea în funcționarea site-ului și care nu au fost descoperite în procesele de creație și testare.
 8. Garanția că suntem alături de tine. Pentru orice site comandat primești 6 luni de găzduire gratuită pe servere SSD, care sunt de 3 ori mai rapide decât cele clasice.
 9. Garanția răspunsului rapid. Pe durata întregii perioade contractuale, garantăm că îți vom răspunde în maxim 24 de ore la orice sesizare sau solicitare de suport. În cazul în care nu vom onora această promisiune, vom aplica un discount de 10% la prima factură pe care ți-o vom emite.
 10. Garanția confidențialității. Toate detaliile cu privire la proiectul tău (concept, idei, soluții, buget etc.) vor rămâne în interiorul echipei noastre.

Servicii

Dacă alegi să lucrezi cu noi îți garantăm calitatea serviciilor prestate, precum și faptul că vom lucra cu seriozitate și profesionalism, respectând termenele convenite.

 1. Garanție de bună execuție. Îți garantăm contractual că serviciile noastre vor respecta întocmai clauzele convenite și că toate serviciile pe care le furnizăm respectă bunele practici în domeniu.
 2. Garanția restituirii avansului. În cazul în care nu te mulțumește propunerea pe care ți-o vom avansa, îți garantăm restituirea integrală a avansului achitat.
 3. Garanția de originalitate, aplicabilă logourilor, tuturor materialelor grafice și textelor. Îți garantăm că dacă cel puțin 15% din soluția pe care ți-o livrăm se dovedește plagiată/copiată, îți restituim integral sumele achitate.
 4. Garanție de asistență, aplicabilă serviciilor de promovare și mentenanță. Îți garantăm că vom fi alături de tine pe întreaga perioadă contractuală și că vom rezolva orice situații ar putea apărea pe parcurs.
 5. Garanția răspunsului rapid. Pe durata întregii perioade contractuale, garantăm că îți vom răspunde în maxim 24 de ore la orice sesizare sau solicitare de suport. În cazul în care nu vom onora această promisiune, vom aplica un discount de 10% la următoarea factură pe care ți-o vom emite.
 6. Garanția confidențialității. Toate detaliile cu privire la serviciile contractate (concept, idei, soluții, buget etc.) vor rămâne în interiorul echipei noastre.
 7. Garanția exclusivității. Oferim exclusivitate pentru nișa din care face parte site-ul tău, pe perioada campaniei (mai precis: dacă site-ul tău se ocupă, spre exemplu, cu vânzarea de mașini, nu vom optimiza alte site-uri care fac același lucru în perioada în care colaborăm).

Pe scurt, este important de reținut
ori de câte ori vom lucra împreună, garantăm:

BUNA EXECUȚIE
Se aplică tuturor serviciilor pe care le furnizăm, indiferent dacă este vorba despre realizarea unui nou site, despre gestionarea unei campanii de promovare pe rețelele sociale sau despre servicii de optimizare SEO.
RESTITUIREA AVANSULUI
Știm că e greu să te hotărăști atunci când încerci să alegi cel mai bun furnizor de servicii. De aceea, îți garantăm că dacă nu ești mulțumit de soluțiile noastre, îți restituim avansul în proporție de 100%.
PERFORMANȚĂ TEHNICĂ
Garantăm că toate site-urile pe care le livrăm respectă toate normele de bune practici în domeniul dezvoltării web, că sunt funcționale, sigure, pregătite pentru optimizare SEO și ușor de administrat.
EFICIENȚĂ
Dezvoltare web, promovare on-line, optimizare, mentenanță, administrare etc.: garantăm că îți vom propune, mereu, soluțiile optime pentru a atinge rezultatele dorite în cel mai eficient mod cu putință.
ASISTENȚĂ RAPIDĂ
Pe întreaga durată a colaborării, garantăm că vom răspunde prompt și profesionist la orice solicitare de asistență tehnică pe care ne-o trimiți și că vom rezolva rapid erorile sau problemele semnalate.
SATISFACȚIE 100%
Știm. Este complicat să atragi clienți noi sau să fidelizezi clienții existenți. Din acest motiv garantăm o relație sinceră și dinamică, bazată pe seriozitate, profesionalism și corectitudine.
În plus, pentru orice site comandat, beneficiezi de:
0
de luni
GARANȚIE DE FUNCȚIONARE
0
de luni
GARANȚIE DE SECURITATE
0
luni
HOSTING SSD GRATUIT

Atenție!
Garanția acordată site-urilor pe care le livrăm nu include:

 • Actualizări ale platformei pe care site-urile sunt construite sau ale extensiilor pe care acestea le folosesc, exceptând cazul în care agenția noastră se ocupă de mentenanța respectivului site.
 • Dezvoltarea site-ului prin noi funcționalități, altele decât cele contractate.
 • Modificări ale structurii site-ului.
 • Adăugarea de noi pagini, texte sau materiale media, exceptând cazul în care agenția noastră se ocupă de administrarea respectivului site.

Un site de calitate sau un serviciu bine prestat nu trebuie să fie scumpe. Contactează-ne, povestește-ne despre proiectul tău, și vom găsi împreună cea mai bună modalitate de a colabora. Ne dorim să fim alături de tine și să participăm la succesul afacerii tale.

SOLICITĂ O OFERTĂ !