reclama este cea mai importantă artă a secolului nostru

marshall mcluhan

imagine

descoperă cum te putem ajuta să ai un brand de succes

pasiune / eficiență / accesibilitate

Logo design,
grafică publicitară și
branding

Alături de tine, pe drumul tău către succes.

Logoul reprezintă, de cele mai multe ori, primul contact pe care clienții îl au cu afacerea ta. Informațiile pe care ei le primesc cu această ocazie sunt extrem de imporante. Este dovedit științific impactul major pe care îl au asupra noastră formele și culorile. Este esențial pentru succesul unui logo ca, prin formă și culoare, el să susțină afacerea și comunicarea și, mai mult, să fie pe placul publicului pe care afacerea îl vizează.

Materialele promoționale – fie că vorbim despre pliante, flyere, cataloage de prezentare sau despre cărți de vizită ori ambalaje – toate sunt o metodă de promovare accesibilă și eficientă, în măsura în care sunt respectate câteva criterii elementare. De asemenea, în afara menirii lor de a promova afacerea, ele pot avea și rolul de a fideliza clienții existenți.

Poziționarea presupune revendicarea unei poziții (într-una sau în mai multe piețe) pentru o companie, un produs sau un serviciuÎn termeni foarte simplii, brandul (identitatea) este o personalitate. Identitatea unei afaceri se stabilește în funcție de cum anume acea afacere își dorește să fie percepută de potențialii clienți: ar fi contraproductiv pentru o bancă, de exemplu, să fie percepută ca un loc amuzant, în care mergem pentru a ne relaxa; la fel însă ar fi și pentru un parc de distracții, dacă ar fi perceput ca fiind un loc sobru, serios, strict.

DESCOPERĂ BENEFICIILE UNEI IDENTITĂȚI VIZUALE REALIZATE CU PROFESIONALISM

Design Logo

DESCOPERĂ CARE SUNT AVANTAJELE UNEI COMUNICĂRI GRAFICE DE CALITATE

Materiale promoționale

DESCOPERĂ CUM TE PUTEM AJUTA SĂ COMUNICI EFICIENT CU PIAȚA

Poziționare și Identitate

Contactează-ne, povestește-ne despre proiectul tău, și vom găsi împreună cea mai bună modalitate de a colabora. Ne dorim să fim alături de tine și să participăm la succesul afacerii tale.

SOLICITĂ O OFERTĂ !

Imagine Branding Imagine Branding Imagine Branding Imagine Branding Imagine Branding