designul digital este la fel ca pictura, doar că vopseaua nu se usucă

neville brody

logo design

descoperă beneficiile unei identități vizuale realizate cu profesionalism

pasiune / eficiență / accesibilitate

De ce ai nevoie de un logo realizat profesionist?

Un logo cu un design profesionist este esențial pentru orice afacere. Te poate ajuta să te distingi de concurență și să fii reținut și, mai mult, te poate ajuta să comunici mai eficient cu publicul țintă.

Majoritatea antreprenorilor tind să creadă, cel puțin la început, că realizarea unui logo profesionist reprezintă o cheltuială, nu o investiție. Acest lucru se întâmplă pentru că există impresia – greșită – că un logo nu este nimic altceva decât o imagine grafică atașată afacerii, o imagine cu un rol mai degrabă decorativ. Cu toate acestea, în realitate, lucrurile stau altfel: din numeroase motive, un logo este o componentă esențială a comunicării eficiente în relație cu clienții.

Logoul reprezintă, de cele mai multe ori, primul contact pe care clienții îl au cu afacerea ta. Informațiile pe care ei le primesc cu această ocazie sunt extrem de importante. Este dovedit științific impactul major pe care îl au asupra noastră formele și culorile. Este esențial pentru succesul unui logo ca, prin formă și culoare, el să susțină afacerea și comunicarea și, mai mult, să fie pe placul publicului pe care afacerea îl vizează.

Principala regulă, pe care foarte multă lume o uită, este următoarea: un logo se crează pentru clienții afacerii, nu pentru proprietarii ei. Un logo negru, spre exemplu, s-ar putea dovedi nepotrivit pentru o afacere care se adresează tinerilor, iar unul violet pentru una care se adresează bărbaților. La fel, un logo circular se poate să nu fie cea mai bună idee pentru afacerile din domeniul financiar, care vor să inducă ideea de siguranță și stabilitate. Nu în ultimul rând, un logo trebuie să iasă în evidență și să fie ușor de reținut.

Soluții complete

De ce ai nevoie de ajutor pentru o realizarea logo-ului?

Așa cum am spus mai sus, realizarea unui logo eficient depinde de o serie de decizii care se iau în funcție de tipul afacerii tale și de profilul publicului căruia afacerea ta i se adresează.

Rolul unei agenții este acela de a se asigura ca logoul afacerii tale va fi în primul rând pe placul clienților. Ceea ce nu înseamnă că el nu trebuie să fie și pe placul tău. Nu! Înseamnă că rolul nostru, pe care ni-l asumăm, este acela de a realiza acel logo al cărui design să fie deopotrivă pe placul tău și al clienților tăi, un logo eficient care să-ți susțină comunicarea, să te distingă și să fie ușor de reținut.

De asemenea, pentru orice logo comandat, vei primi și o fișă de bune practici, care include detalii precise despre modul în care logoul tău trebuie folosit (ex: pe site , pe materiale promoționale  etc.) astfel încât impactul lui vizual să fie cât mai mare.

În măsura în care consideri necesar, putem colabora și pentru realizarea unui manual de brand, un instrument complex și detaliat despre care poți citi mai multe detalii AICI.

De asemenea, îți garantăm că vei beneficia de un logo personalizat și unic.

Suntem alături de tine pe drumul către succes!

Pregătiți pentru orice provocare

În plus, lucrăm după un proces foarte riguros, gândit astfel încât să putem lua, împreună, decizii cât mai bune:

  1. Pornim, desigur, de la un brief care ne ajută să înțelegem gusturile, preferințele și ideile tale
  2. Realizăm un raport de analiză care are la bază imaginea principalilor tăi concurenți
  3. Îți punem la dispoziție un raport cu privire la culorile și formele recomandate și, respectiv, nerecomandate
  4. Realizăm schițe bazate deopotrivă pe gusturile tale și pe recomandările noastre
  5. Colaborăm pentru alegerea celei mai bune variante și definitivăm procesul de design
Layer
Layer

Ai nevoie de un logo cu un design profesionist dacă:

1.

Un logo realizat cu profesionalism este o metodă extrem de eficientă prin care te poți distinge de concurența ta. Este acel element care te poate ajuta să atragi mai ușor potențialii clienți și să fidelizezi clienții actuali.

2.

Un logo cu un design de calitate poate transmite, prin formă și culoare, mesaje. Poate induce stări și sentimente. Poate, astfel, să întărească mesajul pe care vrei să-l transmiți despre afacerea ta.

3.

Deși pare greu de crezut la început, un logo te poate ajuta să câștigi mai mult! Un logo este primul tău contact cu un potențial client și se poate dovedi hotărâtor: afacerea ta îi apare ca fiind ceea ce caută? Sau nu?

Un logo cu un design profesionist nu trebuie să coste mult. În plus, costul reprezintă o investiție, nu o cheltuială, pentru că te ajută că comunici mai eficient cu clienții. Contactează-ne, povestește-ne despre proiectul tău, și vom găsi împreună cea mai bună modalitate de a colabora. Ne dorim să fim alături de tine și să participăm la succesul afacerii tale.

Toate serviciile prestate de noi beneficiază de garanție.

SOLICITĂ O OFERTĂ !

Întrebări
frecvente:

Evident. În primul rând că totul pornește de la completarea unui brief prin care noi încercăm să obținem cât mai multe detalii despre gusturile tale: culori și forme preferate, logo-uri care-ți plac etc. În al doilea rând, recomandările noastre (care vor avea la bază brief-ul, precum și rezultatele analizelor pe care le întreprindem) sunt doar orientative: ai libertatea să nu le respecți.

Constant apar studii cu privire la gusturile și preferințele publicului la un moment dat. Încercăm, pe cât posibil, să fim la curent cu toate cele importante; ele constituie baza analizelor noastre. La ele se adaugă studii de marketing și experiența noastră în domeniu.

Desigur. Iar procesul este oarecum similar: pornim de la logo-ul existent și de la completarea unui brief prin care încercăm să aflăm cât mai multe detalii despre modul în care îl dorești îmbunătățit. Studiem concurența, afacerea ta și publicul tău țintă. Îți prezentăm propunerile noastre, pe care le discutăm și, finalmente, realizăm designul final.