cea mai eficientă cale de a prezice viitorul este să-l creezi

peter drucker

materiale promoționale

descoperă care sunt avantajele unei comunicări grafice de calitate

pasiune / eficiență / accesibilitate

De ce ai nevoie de materiale promoționale de calitate?

Materialele promoționale te pot ajuta considerabil în acțiunile tale de promovare și fidelizare, în măsura în care sunt de calitate. Altfel, din contră, ele te pot dezavantaja și pot acționa în dauna afacerii tale și a imaginii pe care încerci să o construiești.

Materialele promoționale – fie că vorbim despre pliante, flyere, cataloage de prezentare sau despre cărți de vizită ori ambalaje – toate sunt o metodă de promovare accesibilă și eficientă, în măsura în care sunt respectate câteva criterii elementare. De asemenea, în afara menirii lor de a promova afacerea, ele pot avea și rolul de a fideliza clienții existenți.

Pentru ca materialele promoționale să fie eficiente și să nu facă mai mult rău decât bine, este esențial ca mesajul care trebuie transmis să fie exprimat clar și concis. De asemenea, mesajul trebuie să fie susținut și întărit prin concepția grafică. Nu în ultimul rând, materialele trebuie să fie executate respectând standardele de calitate pe care afacerea le impune.

În cazul în care aceste reguli elementare nu sunt respectate, materialele promoționale nu își pot duce la îndeplinire rolul, acela de a promova afacerea. Mai mult, dacă au un aspect neprofesionist sau neîngrijit pot dăuna afacerii într-un mod semnificativ.

Soluții complete

De ce ai nevoie de ajutor pentru realizarea materialelor promoționale?

Așa cum am spus mai sus, materialele promoționale realizate cu profesionalism sunt o metodă eficientă și accesibilă de promovare a afacerii și de fidelizare a clienților existenți.

Rolul unei agenții este acela de a se asigura că mesajul pe care vrei să-l transmiți este clar și concis, că el este susținut de concepția grafică și că materialele sunt executate respectând standardele de calitate stabilite.

Pe scurt, de la conceperea mesajului, la realizarea grafică, pregătirea machetelor pentru tipar și urmărirea procesului de execuție, rolul nostru este acela de a ne asigura că materialele pe care le comanzi se vor constitui în veritabile unelte de comunicare eficientă. În acest sens, oferim servicii integrate, între care:

  1. Grafică pentru cărți de vizită, foi cu antet, mape de prezentare, plicuri etc.
  2. Concepție și design pliante, flyere, cataloage de prezentare
  3. Tehnoredactare și DTP
  4. Grafică pentru printuri de dimensiuni mari: bannere, mash-uri etc.

Suntem alături de tine pe drumul către succes!

Pregătiți pentru orice provocare

În plus, lucrăm după un proces foarte riguros, gândit astfel încât să putem lua, împreună, decizii cât mai bune:

  1. Pornim, desigur, de la un brief care ne ajută să înțelegem gusturile, preferințele și ideile tale
  2. Realizăm un raport de analiză care are la bază imaginea principalilor tăi concurenți
  3. Realizăm schițe bazate deopotrivă pe gusturile tale și pe recomandările noastre
  4. Colaborăm pentru alegerea celei mai bune variante și definitivăm procesul de design
  5. Pregătim materialele pentru producție și urmărim procesul de execuție
Layer
Layer

Ai nevoie de noi pentru realizarea materialelor promoționale dacă:

1.

Materialele promoționale realizate cu profesionalism sunt o metodă extrem de eficientă prin care te poți distinge de concurența ta. Ele te ajută să atragi mai ușor potențialii clienți și să fidelizezi clienții actuali.

2.

Materialele promoționale te reprezintă ca afacere și sunt “ambasadori” ai imaginii tale. Ele au rolul de a transmite mesaje către publicul țintă și, din acest motiv, trebuie tratate cu seriozitate.

3.

Chiar din denumirea lor, se înțelege imediat că rolul materialelor promoționale este acela de a promova. Fie că vorbim despre afacere în sine sau despre anumite produse ori servicii pe care le oferi, rolul lor este de a atrage clienți și a crește, astfel, vânzările.

Materialele promoționale nu trebuie să coste mult pentru a fi eficiente. În plus, costul reprezintă o investiție, nu o cheltuială, pentru că te ajută că vinzi mai mult, rolul lor principal fiind acela de promovare a afacerii. Contactează-ne, povestește-ne despre proiectul tău, și vom găsi împreună cea mai bună modalitate de a colabora. Ne dorim să fim alături de tine și să participăm la succesul afacerii tale.

Toate serviciile prestate de noi beneficiază de garanție.

SOLICITĂ O OFERTĂ !

Întrebări
frecvente:

Evident. În primul rând că totul pornește de la completarea unui brief prin care noi încercăm să obținem cât mai multe detalii despre gusturile tale: culori și forme preferate etc. În al doilea rând, recomandările noastre, care vor avea la bază brief-ul precum și rezultatele analizelor pe care le întreprindem, sunt doar orientative: ai libertatea să nu le respecți.

Costul depinde, evident, de cantitatea, calitatea și tipul materialelor promoționale pe care le dorești. Imediat ce ne vei trimite o cerere de ofertă, vom reveni cu o propunere care va cuprinde un cost estimativ.

Agenția noastră nu are capacitatea de a produce, efectiv, materiale promoționale, pentru că nu acesta este scopul ei. Suntem o agenție de creație, nu de producție. Cu toate acestea, lucrăm cu o serie de parteneri prin intermediul cărora, da, vă putem asigura și producția materialelor. Altfel spus: dacă dorești ca noi să ne ocupăm de întregul proces, de la concept și până la livrarea materialelor, da, putem face asta.