o reclamă bună insuflă publicului dorință și încredere

leo burnett

promovare

descoperă cum te putem ajuta să te promovezi eficient

pasiune / eficiență / accesibilitate

Promovare eficientă
prin campanii de succes

O prezență online care să aducă rezultate nu se obține doar prin realizarea unui site de calitate, ci și printr-o promovare pe măsură.

Simpla realizare a unui site nu este suficientă pentru a avea o prezență consistentă sau o afacere de succes în mediun online. Extrem de concurențial, Internetul este locul unde te poți menține în top doar în măsura în care site-ul tău este corect optimizat și promovat eficient.

Probabil cel mai important demers este optimizarea SEO, adică optimizarea pentru motoarele de căutare. Cel mai important este Google, pentru că este cel mai folosit motor de căutare din lume. Pentru a fi ușor de găsit de cei care caută serviciile sau produsele pe care le furnizezi, este important să fii poziționat cât mai sus în rezultatele căutărilor.

Deși extrem de eficiente, campaniile SEO sunt campanii de durată. Pentru rezultate mai rapide, dar și pentru a atinge și acel public țintă care accesează internetul prin intermediul altor site-uri sau al rețelelor sociale, Fluidity Web & PR îți pune la dispoziție și o suită de alte metode de promovare.

DESCOPERĂ CUM TE PUTEM AJUTA SĂ ATRAGI MAI MULȚI VIZITATORI

SEO: optimizare pentru motoarele de căutare

DESCOPERĂ CUM TE PUTEM AJUTA SĂ TE PROMOVEZI PE REȚELELE SOCIALE

Social Media Marketing: promovare pe rețelele sociale

DESCOPERĂ CUM TE PUTEM AJUTA SĂ ATRAGI MAI MULȚI POTENȚIALI CLIENȚI

Google AdWords: o metodă eficientă de promovare

DESCOPERĂ CUM TE PUTEM AJUTA SĂ TE PROMOVEZI ȘI SĂ VINZI

Marketing direct: promovare în inbox-ul potențialilor clienți

Contactează-ne, povestește-ne despre proiectul tău, și vom găsi împreună cea mai bună modalitate de a colabora. Ne dorim să fim alături de tine și să participăm la succesul afacerii tale.

SOLICITĂ O OFERTĂ !