conținutul nu câștigă. conținutul optim câștigă

liana evans

social media marketing

descoperă cum te putem ajuta să te promovezi pe rețelele sociale

pasiune / eficiență / accesibilitate

De ce Social Media Marketing?

Promovarea pe rețelele sociale, Social Media Marketing, este o metodă eficientă și ieftină de a-ți promova afacerea. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest, toate sunt rețele folosite zilnic de cea mai mare parte dintre potențialii tăi clienți.

Social Media Marketing implică promovarea prin rețelele sociale folosind cu succes două modele: COBRA (Consumer’s Online Brand-Related Activities, activitatea consumatorilor în relație cu brand-ul) și eWOM (electronic word of mouth).

O promovare eficientă nu se rezumă la expunerea brand-ului, ci crește gradul de implicare al celor expuși la reclamă (like-uri, share-uri), astfel încât ei să devină, la rândul lor, promotori. 50% dintre români folosesc zilnic rețelele sociale. Iar faptul că 75% dintre firmele românești se promovează deja prin intermediul lor vorbește de la sine despre eficiența acestei metode.

Există, evident, tendința de a considera că fiecare dintre noi poate să se promoveze pe rețelele sociale fără să aibă nevoie de ajutorul unui specialist. Și poate chiar reușește să obțină unele rezultate. Rolul unui specialist în promovare online este însă acela de a se asigura că nu obțineți unele rezultate, ci cele mai bune rezultate cu cel mai mic cost. Și exact aceasta este misiunea pe care și-o asumă echipa noastră și promisiunea pe care ți-o facem. Indiferent dacă vrei să-ți promovezi afacerea pe Facebook, pe Instagram, pe Twitter, pe Pinterest, pe LinkedIn sau pe Google+, putem să-ți propunem strategii pertinente și rezultate realizabile, pe care să le urmărim împreună de-a lungul unei campanii eficiente.

Cât durează și cât costă o campanie de Social Media Marketing?

O campanie de promovare pe rețelele de socializare (Social Media Marketing) durează atât cât dorești. La fel, tu stabilești bugetul pe care ești dispus să-l aloci. Desigur, noi îți vom face anumite recomandări, însă decizia finală îți aparține.

Campaniile de promovare pe rețelele de socializare pot fi abordate dintr-o mulțime de unghiuri.

Anumite campanii pot fi scurte, însă intense (menite să atragă atenția în mod rapid). Altele pot fi de lungă durată, menite să stabilească o comunicare constantă cu piața. În funcție de cât de cunoscută este deja afacerea ta, de rețelele sociale pe care vrei să fii vizibil și de obiectivele tale, echipa noastră îți va face o propunere. Indiferent de durata campaniei și de buget, pașii sunt următorii:

  1. Analiza afacerii din punct de vedere al prezenței pe rețelele sociale
  2. Stabilirea strategiei de promovare, a duratei campaniei și a bugetului
  3. Îndeplinirea formalităților (semnarea contractului de servicii)
  4. Debutul campaniei
  5. Raportarea constantă a rezultatelor și modului în care campania evoluează
Soluții complete

De ce ai nevoie de ajutor pentru o campanie eficientă? Așa cum spuneam, peste 50% dintre români sunt activi zilnic pe rețelele sociale. Tot acolo se promovează, zilnic, aproximativ 75% dintre firme. Este un mediu divers și foarte concurențial. Ai nevoie de ajutor dacă vrei să beneficiezi de cele mai bune rezultate cheltuind cât mai puțini bani.

Întreaga echipă Fluidity este formată din oameni tineri, cu experiență în rețelele sociale și, mai precis, cu experiență în promovarea prin intermediul rețelelor sociale.

Indiferent de obiectivele pe care le ai, de bugetul tău și de care anume sunt rețelele pe care vrei să te promovezi, echipa noastră îți poate veni în ajutor.

În acest sens furnizăm o gamă largă de servicii, printre care:

Realizare profile sociale (pagini de Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram, Pinterest)

Gestionare/management profile sociale

Campanii de promovare plătite (Facebook, Twitter, Instagram)

Setare și management Facebook Shop

Setare și management Etsy Shop

Suntem alături de tine pe drumul către succes!

Pregătiți pentru orice provocare

În plus, lucrăm după un proces foarte riguros, menit să aducă rezultatele vizate și să asigure transparență pe toată durata campaniei:

  1. Nu facem propuneri fără un raport de analiză
  2. Oferim exclusivitate pentru nișa din care face parte site-ul tău, pe perioada campaniei (mai precis: dacă site-ul tău se ocupă, spre exemplu, cu vânzarea de mașini, nu vom colabora cu alte site-uri care fac același lucru)
  3. Facem estimări realiste ale rezultatelor pe care le putem obține în perioada convenită și cu bugetul stabilit
  4. Suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnici de Social Media Marketing
  5. Îți oferim, la finalul campaniei, un planning de postări astfel încât să poți păstra o perioadă cât mai lungă rezultatele obținute
Layer
Layer

Ai nevoie de o campanie de Social Media Marketing dacă:

1.

Utilizatorii de pe rețelele de socializare sunt extrem de activi și asta face ca promovarea în acest mediu să fie foarte eficientă și să aibă o rată mare de succes.

2.

Din ce în ce mai mulți români sunt activi pe rețelele sociale. Este foarte ușor, prin intermediul lor, să interacționezi cu piața ta potențială și să atragi din ce în ce mai mulți clienți.

3.

La fel ca și în cazul afacerilor tradiționale, și în cazul afacerilor online, cuantumul vânzărilor este strâns legat de numărul de clienți. Mai mulți vizitatori înseamnă mai mulți clienți. Iar asta înseamnă profit mai mare.

4.

Este visul oricărui om de afaceri ca firma lui să fie cât mai cunoscută iar campaniile de Social Media Marketing sunt extrem de eficiente în acest sens, având totodată costuri reduse.

5.

La fel ca și în cazul promovării pe Google, promovarea pe Facebook, Twitter sau Instagram este taxată doar pe măsura rezultatelor. Ori, altfel spus, plătești doar ceea ce primești.

6.

Este a treia oară când o spunem pe această pagină: 75% din firmele românești se promovează deja prin intermediul rețelelor sociale. Deci și 75% dintre concurenții tăi fac asta deja.

O campanie de Social Media Marketing nu costă mult. În primul rând pentru că tu ești cel care stabilește bugetul. Contactează-ne, povestește-ne despre proiectul tău, și vom găsi împreună cea mai bună modalitate de a colabora. Ne dorim să fim alături de tine și să participăm la succesul afacerii tale.

Toate serviciile prestate de noi beneficiază de garanție.

SOLICITĂ O OFERTĂ !

Întrebări
frecvente:

După ce ne contactezi, îți vom trimite un e-mail de răspuns care va conține propunerea noastră realistă, în funcție de o analiză a prezenței afacerii tale pe rețelele sociale, de nișa în care activezi și obiectivele pe care le ai. Tot atunci îți vom spune și care este recomandarea vis-a-vis de rețelele sociale pe care ar trebui să le vizezi. Ulterior, în funcție de toate aceste aspecte vom stabili împreună atât strategia, cât și obiectivele, durata și bugetul.

O campanie de Social Media Marketing are menirea de a crește expunerea brand-ului tău pe rețelele de socializare care fac obiectul campaniei, atrăgând astfel potențiali clienți. În funcție de obiectivele tale, acest lucru poate să fie, sau poate să nu fie suficient (dacă îți dorești, de exemplu, ca reclama ta să apară și pe diverse alte site-uri ). În orice caz, este bine ca o campanie de Social Media Marketing să fie însoțită și de o campanie SEO  (asta, evident, dacă ai deja un site).

Depinde. În mod evident, numărul de like-uri sau follow-uri pe care le vom strânge în perioada campaniei nu vor dispărea la sfârșitul ei. Aceia sunt oameni cu care vei putea comunica mereu. Pe de altă parte, în măsura în care campania include și reclame/bannere plătite, acelea vor înceta să mai apară după finalul campaniei.

Campaniile de Social Media Marketing au ca scop creșterea popularității afacerii tale. În mod firesc, acest lucru înseamnă și că pagina/site-ul tău va avea mai mulți vizitatori. În mod normal, mai mulți vizitatori înseamnă mai multe vânzări și, deci, un profit mai mare. Cu toate acestea, o campanie de Social Media Marketing nu poate garanta vânzări, pentru că o campanie de Social Media Marketing nu poate conduce afacerea în locul tău. Pentru a ne exprima mai simplu, o campanie de succes îți va ridica foarte multe mingi la fileu. Aceasta este menirea ei.